Enter your email address:

Info Terkini Influenza A(H1N1) Di Malaysia

Dengar Radio Online

Labels: , ,


Jom dengar radio online melalui Malaysian Radio! V3....jom layan.. interface pun dah cun daripada sebelum..

Apa Malaysian Radio! V3 ni??? ini merupakan satu software alternetif untuk mendengar radio malaysia secara streaming yang dibangunkan oleh team Acapz ( Programer )dan Syntax ( Programer ). Link radio yang tedapat dalam software ni pun kira semua ada kalau tak percaya cuba test try hehehe memang besst.

Download Installer Link :

Mediafire

Savefile


Download Portable Link :


Mediafire

Savefile


p/s kepada pengguna Vista selepas install sila klik icon Malaysian Radio!V3 di desktop ..right click icon tu dan klik pada Run As Administrator.

Sumber dari Allinwarez Eborneo



3 comments:
gravatar
Azmee said...
November 16, 2009 at 10:46 AM  

dah install tapoin tak leh main .... asyik keluar " run time error '339' "

gravatar
Aza said...
December 15, 2009 at 7:30 PM  

Cuba Drewbuzz Radio.. Software tu pun bes.. Cari kat google..

gravatar
xynapster said...
March 2, 2010 at 4:59 AM  

Dengar radio Malaysia online disini

Kami menyajikan pelbagai siaran radio online yang terdapat di Malaysia & Indonesia dalam satu paparan blog seperti Radio Suria.FM, Radio Era.FM, Radio Sinar.FM dan banyak lagi, selain itu terdapat beberapa radio yang jarang kita dengar tetapi berada di Malaysia seperti Radio Rileks.FM, Radio Pokpet.FM, Radio Cinta.FM, Radio Gempakz.FM dan banyak lagi. Sila klik pada pautan dibawah untuk mendengar siaran radio secara percuma dan terhangat. Sila klik disini XY Malaysia Radio Online. Atau anda juga boleh menaip keyword ini "XY Malaysia Radio Online" atau "XYradioonline" di Google Search atau Yahoo Search, sekiranya terlupa alamat blog ini. Semoga terhibur.

*Untuk mendengar radio FLY.FM & HOT.FM, sila download "Plugin" yang telah disediakan didalam blog tersebut.

Post a Comment

You Follower I Follower