Enter your email address:

Info Terkini Influenza A(H1N1) Di Malaysia

Jalan-jalan di Floria Festival Putrajaya

Labels:


Hari ini aku berkesempatan berjalan-jalan di tapak Floria Festival. Hari ini dah hari ke 6 floria festival dan esok adalah hari yang terakhir. Sebenarnya semalam my wife on call so tu la pasal boleh singah jalan-jalan sebelum balik rumah.

Pada sebelah pagi memang sesuai la kalau nak ke tapak flora festival sebab senang paking dan masih kurang orang. Kepada kawan-kawan yang tidak pergi lagi tu masih ada peluang, esok merupakan hari terakhir. Floria Festival tahun ni aku rasa lebih teratur dari sebelum. Macam-macam ada...


Belon udara panas pun ada
Pemandangan di pintu masuk

Suka la myhumaira bejalan sebab dah lama tak bawa dia bejalan-jalan

Sempat posing berlatar belakangkan belon udara panas






1 comments:
gravatar
Anonymous said...
January 5, 2010 at 9:38 AM  

perlu memeriksa:)

Post a Comment

You Follower I Follower