Enter your email address:

Info Terkini Influenza A(H1N1) Di Malaysia

Puasa Dulu Baru Raya

Labels: ,

Mengapa puasa dulu baru Raya?? Ramai masyarakat sekarang belum masuk puasa dah plan raya nanti baju warna apa, kuih nak berapa jenis dan sebagainya namun plan untuk ibadah puasa kosong..hehehe plan awal-awal tidak salah pun..tapi jangan la sampai lebih menyambut hari raya daripada bulan Ramadhan.





3 comments:
gravatar
~~zAnAfAhMi~~ said...
August 23, 2009 at 8:29 PM  

eh...kita takde pun plan nak raya sakan....bebudak je sepatutnya mcm tu.

slmt berpuasa Andi...ucpn raya nanti, lepas raya..

gravatar
A.N.D.I.Z.A.®™ said...
August 23, 2009 at 9:49 PM  

tu la tu kakazana bebudak tu x tau apa2 lg hehehe

ok kakazana selamat berpuasa sebab sekarang kita berpuasa..nanti ucapan raya time raya la..bukan selepas raya huhuhu

gravatar
belleOFranau said...
September 3, 2009 at 1:53 PM  

emm..dah jadi tabiat kan..even me myself not a muslim tapi oder biskut 3 balang dah..1 dah abis...pastu nak jugak beli baju raya..hehehe...untuk sambutan raye kat opis..nak juga melaram..hehehe

Post a Comment

You Follower I Follower