Enter your email address:

Info Terkini Influenza A(H1N1) Di Malaysia

UPM Saring H1N1 Semua Pelajar Baru

Labels: ,


Universiti Putra Malaysia (UPM) mewajibkan semua pelajar baru sesi pertama 2009/2010 untuk membuat saringan Influenza A (H1N1) sebelum mendaftar di kolej kediaman masing-masing bermula hari ini dan esok iaitu 27 hingga 28 Jun di Pusat Kebudayaan dan Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, UPM mulai jam 9 pagi hinga 5 petang.

Kementerian Kesihatan sebelum ini meminta semua IPT awam dan swasta, mengambil tindakan melakukan saringan virus H1N1 melalui Pusat Kesihatan masing-masing terhadap pelajar baru yang akan mendaftar.

Kaunter Saringan H1N1

Antara pelajar baru yang beratur untuk membuat saringan H1N1

Petugas sedang memasukkan data pelajar yang telah disaring




4 comments:
gravatar
paraxixth said...
June 28, 2009 at 1:01 AM  

nasib bek aku x masuk upm..hahaha

gravatar
azamain said...
June 29, 2009 at 9:23 AM  

eee,klu U pun kena tutup,teruk la kan situasi tu selsema.

Anyway,susa butul mau komen dlm ni blog [memang sya suka komen!].Nasib baik tu google bagi sya create satu akaun baru.

gravatar
A..N.D.I.Z.A.®™ said...
June 29, 2009 at 3:35 PM  

emm memang teruk tapi kalau pusat membeli belah ditutup lagi teruk kut..

oo ye ke susah nak komen..aku rasa kalau x de akaun pun boleh komen x de masalah...klik la Anonymous tu je..tapi kalau nak supaya org kenal klik Nama/URL tu letak la nama pas tu letak add url kalau ada blog www.namablog.com lepas tu masukkan

gravatar
Anonymous said...
January 7, 2010 at 12:16 PM  

miley cyrus nude [url=http://www.ipetitions.com/petition/mileycyrus]miley cyrus nude[/url] paris hilton nude [url=http://www.ipetitions.com/petition/parishilt]paris hilton nude[/url] kim kardashian nude [url=http://www.ipetitions.com/petition/kimkardashian45]kim kardashian nude[/url] kim kardashian nude [url=http://www.ipetitions.com/petition/celebst]kim kardashian nude[/url]

Post a Comment

You Follower I Follower