Enter your email address:

Info Terkini Influenza A(H1N1) Di Malaysia

Online Image Editor Pixlr

Labels: , , ,


Jom edit gambar secara online dengan mudah melalui Online Image Editor Pixlr. Bagi yang gemar kerja megedit imej semestinya Software Photoshop adalah pilihan utama. Untuk kerja lebih mudah guna la kemudahan yang ada secara online, tidak perlu susah-susah install software/perisian untuk edit gambar dalam pc.



Online Image Editor Pixlr ini adalah percuma dan penggunaannya hampir sama dengan Photoshop.


Open imej dalam pc tanpa perlu uplod imej yang mau di edit


Font pun boleh pilih

Kalau save imej pun terus dalam pc

Selamat mencuba..cuba jangan tak cuba..oh ya imej yang aku edit tu aku ambik dari blog kakzana sorry kaka aku pinjam gambar tu ek..

1 comments:
gravatar
FdausAmad said...
June 20, 2009 at 12:30 AM  

Gua nak ajak lu datang kenduri kat blog gua..
Follow terus pun takpa.

Budak budak kat blog gua tu dah ramai berat ke belah punk.

Dah 7 hari gua merantau jemput kenduri ni.

Post a Comment

You Follower I Follower