Enter your email address:

Info Terkini Influenza A(H1N1) Di Malaysia

PENUMBRAL LUNAR ECLIPSE - 9 Februari 2009

Labels: ,

Gerhana Bulan Penumbra


Malam ni kita dapat tingo Gerhana Bulan Penumbra yang bermula jam 8:38:46 pm Waktu Malaysia hingga 12.38 kemuncak gerhana akan berlaku pada jam 10:38:15 PM Waktu Malaysia dan tamat pada jam 12:37:40 PM Waktu Malaysia

Apa itu Gerhana Penumbra Bulan?? hemm saya pun baru tahu ni hehehe

Kalau nak tau baca la artikel di Puskal-Sabah atau di falak-online

Kalau cuaca tak mengizinkan boleh la tingo Live di laman ANGKASA
bermula jam 8.39 malam ni


1 comments:
gravatar
AlamKu said...
February 9, 2009 at 11:00 PM  

macam mane den nak tingo ni...intnet pn x de,..nak tingo kat luar pn golap je kakaka kang send gambar nak tingo gak pe binatan ni heheheh

Post a Comment

You Follower I Follower