Enter your email address:

Info Terkini Influenza A(H1N1) Di Malaysia

MyHome

Labels:



Beli Rumah baru siap di Taman Kristal Dengkil..hehehe mula2 tidak berniat pun mau beli, aku dan bini just jalan2 ...sekali tingo rumah tu mcm terpikat pulak..time tu juga bayar deposit RM500 sebab tingal berapa unit yang ada..


Time nak pilih unit rumah yang nak beli pun tak banyak so ambik la rumah yang mengadap simpang 3..



Ni depan






Ruang Tamu



ha ni pemandangan dari master bedroom...ok la dpt juga angin kalau depan tu rumah org hemm macam serabut kan..hehehe


2 comments:
gravatar
luv_ender said...
February 7, 2009 at 11:00 PM  

hamdi kwn faez ke ni? saya dok 33. slm perkenalan

gravatar
A.N.D.I.Z.A.®™ said...
February 26, 2009 at 8:01 PM  

hehehe x sangka plk de jiran jumpa blog saya ni huhuhu.. k salam perkenalan juga la..

Post a Comment

You Follower I Follower